ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще 5 поранені

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще 5 поранені Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Військовий загинув біля Опитного

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 31 жовтня 2017 року, в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще п'ятеро отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"Вчора близько 20:45 в результаті обстрілу наших позицій біля Опитного загинув один захисник України. Також в результаті обстрілу ворожих біля Кам'янки, Опитного і Широкіно п'ять військовослужбовців Збройних сил України отримали поранення. Всі вони були оперативно евакуйовані в лікарні, де їм надається медична допомога", - сказав Лисенко.

Нагадаємо, спостерігачі ОБСЄ зафіксували зростання кількості порушень режиму перемир'я на Донбасі.

зокрема, спостережна місія констатує збільшення кількості порушень режиму припинення вогню в Донецькій області, зафіксувавши приблизно 250 вибухів. Зокрема, в Світлодарську спостерігачі чули близько 120 вибухів невизначеного походження, а також черги і постріли з великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.