ua en ru

У зоні АТО за добу загинув один український військовий, 12 поранено

У зоні АТО за добу загинув один український військовий, 12 поранено Фото: на Донбасі загинув український військовий

Загалом 4 березня зафіксовано 110 обстрілів українських позицій

У зоні антитерористичної операції на Донбасі протягом доби 4 березня один український військовий загинув, десятеро поранено та двох травмовано. Про це повідомив пресс-центр штабу АТО в Facebook.

Загалом за добу зафіксовано 110 обстрілів українських позицій проросійськими бойовиками.

Зокрема, на Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової артилерії та мінометів різних калібрів загарбники обстрілювали Богданівку, Мар’їнку, Новотроїцьке та Водяне.

На Луганському напрямку зі 152 міліметрової артилерії - Калиново-Попасну, Новозванівку та Троїцьке, а гранатомети, великокаліберні кулемети та снайпери неодноразово вели вогонь по Станиці Луганській (в районі ділянки розведення).

На Донецькому напрямку танк та міномети різних калібрів неодноразово обстрілювали Авдіївку, шахту Бутовку, Піски, Опитне, Верхньоторецьке, Зайцеве, Кам’янку, Луганське, а з гранатометів та стрілецької зброї - Зайцеве і Троїцьке.

Зведення прес-центру штабу АТО Станом на 18.00 4 березня 2017 року На Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової арт...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 4 березень 2017 р.

Нагадаємо, згідно з докладом ООН, кількість загиблих і поранених мирних жителів у результаті воєнних дій на сході України у перші два місяці 2017 року зросла вдвічі порівняно з листопадом-груднем 2016 року.