ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один боєць, ще один поранений

В зоні АТО за добу загинув один боєць, ще один поранений Фото: Олександр Мотузяник

Військові підірвалися на вибуховому пристрої

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 19 жовтня, в результаті підриву на вибуховому пристрої загинув один військовослужбовець і ще один отримав поранення. Про це в ході брифінгу повідомив представник Адміністрації Президента України (АПУ) з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, передає кореспондент РБК-Україна.

"Вчора в селі Новотроїцьке Волноваського району Донецької області наші військовослужбовці в результаті підриву на вибуховому пристрої отримали поранення, зокрема, один боєць загинув і один був поранений", - повідомив Мотузяник.
"За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції не було зафіксовано жодного обстрілу українських позицій з боку незаконних збройних формувань", - додав він.

В зоні АТО за добу загинув один боєць, ще один поранений

Фото: ситуація в зоні АТО на 20 жовтня 2015 року

Нагадаємо, за повідомленням штабу АТО, 19 жовтня в зоні проведення АТО було спокійно, день пройшов без порушень мінських угод.

Військові завершили підготовку озброєння і військової техніки для початку другого етапу відведення, який запланований на сьогодні, 20 жовтня 2015 р.

Зазначимо, за минулу добу, 19 жовтня, в зоні АТО постраждала одна місцева жителька. Жителька м. Авдіївки з мінно-вибуховими пораненнями була госпіталізована в травматологічне відділення центральної районної лікарні.