ua en ru

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед військових

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед військових Фото: Андрій Лисенко

При цьому була зафіксована одна провокація на Донбасі з боку бойовиків

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 12 жовтня, жоден український військовослужбовець не був поранений і не загинув. Про це в ході брифінгу повідомив представник Адміністрації Президента України (АПУ) з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Вчора в зоні антитерористичної операції відбувалася одна ворожа провокація. Противник відкрив вогонь зі стрілецької зброї у бік українських позицій між Березовим і Новотроїцьким. Стрілянина велася з західних околиць міста Докучаєвськ, яка контролюється бойовиками. Проте в минулу добу наші військові втрат не зазнали, всі залишилися живими і неушкодженими", - сказав Лисенко.

Зазначимо, як повідомили сьогодні в штабі АТО, минула ніч з 12 на 13 жовтня на Донбасі пройшла спокійно. Українські військові, користуючись затишшям, продовжили обладнати позиції. Крім того, на Донецькому напрямку триває розмінування передових позицій і тилових районів. Протягом тижня сапери виявили 406 мін калібру 82-мм, а також 9 артилерійських снарядів калібру 152-мм Всього військові знищили 603 вибухонебезпечних предмета.

Нагадаємо, за даними спікера АПУ з питань АТО Андрія Лисенка, протягом попередніх чотирьох діб також обійшлося без втрат серед бійців.