ua en ru

В зоні АТО за добу двоє українських військових отримали поранення, - штаб

В зоні АТО за добу двоє українських військових отримали поранення, - штаб Фото: українські військові (facebook.com usofcom)

Всього за добу було зафіксовано 19 випадків порушення тиші

Впродовж минулої доби обстановка в районі проведення АТО залишалася напруженою, однак повністю контрольованою силами АТО. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"За минулу добу незаконні збройні формування 19 разів порушили перемир'я. У відповідь сили АТО 12 разів відкривали вогонь на ураження противника. В результаті бойових дій двоє наших військовослужбовців отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 4.10.2017 року. Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО з...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 4 жовтня 2017 р.

Наголошується, що ввечері бойовики проявляли активність в основному на Донецькому напрямку. Так, бойовики кілька разів обстріляли позиції українських військових на підступах до Авдіївки, в районі Невельського і неподалік Новоселівки.

Тим часом на Луганському напрямку наприкінці доби бойовики двічі били по українським укріпленням біля Кримського.

А на Маріупольському напрямку вчора вдень, в результаті бойового протистояння неподалік Красногорівки, отримав осколкове поранення один український вояк. Також бойовики обстріляли опорні пункти ВСУ поблизу Водяного.

Нагадаємо, бойовики використовують безпілотники для розвідки українських позицій в зоні АТО і в тилу.