ua en ru

У зоні АТО за добу бойовики 13 раз порушили режим припинення вогню

У зоні АТО за добу бойовики 13 раз порушили режим припинення вогню Фото: бойовик ДНР (facebook.com/Игорь Іванов)

При цьому бойовики застосовують міномети, які заборонені Мінськими домовленостями

Від опівночі російсько-терористичні війська вже 13 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

При цьому бойовики застосовують міномети різних калібрів, які заборонені Мінськими домовленостями.

"Котрий день поспіль епіцентром протистояння залишається Луганський напрямок. Сьогодні тут знову зафіксовано ворожі обстріли з мінометів калібру 120-мм у районі Новозванівки, Катеринівки і Травневого", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, противник декілька разів вів вогонь з гранатометів по оборонцях Кримського та Світлодарська, із озброєння БМП - по захисниках Зайцевого, а зі стрілецької зброї - по українських військових біля Лобачевого і Новолуганського.

"На Донецькому напрямку окупанти випустили понад півсотні мін 82-го калібру неподалік Авдіївки і Опитного. А з гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали наші опорні пункти поблизу Талаківки", - додають у прес-центрі штабу АТО.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 5 грудня 2017 року Російсько-окупаційні війська продовжують вести вогон...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 5 грудня 2017 р.

Нагадаємо, 5 грудня спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник з посиланням на Головне управління розвідки повідомив про те, що бойовики готують провокаційний обстріл окупованого Первомайська.