ua en ru

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових Фото: Андрій Лисенко

Водночас противник різко активізувався на луганському напрямку

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 28 лютого 2016 року, в результаті бойових жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений. Про це на брифінгу повідомив представник Адміністрації президента України (АПУ) з питань АТО, полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Незважаючи на 71 обстріл, за минулу добу жоден український військовий не загинув і не був поранений", - повідомив Лисенко.

Водночас він констатував, що противник різко активізувався на луганському напрямку, зокрема в Попаснянському районі противник здійснив 6 мінометних обстрілів. Також бойовики використовували стрілецьку зброю і гранатомети.

На донецькому напрямку тривають активні бойові дії на Світлодарській дузі, в районі Горлівської агломерації і на лінії фронту Піски-Красногорівка. Бойовики активно використовують міномети і БМП. Також епізодично ведуться снайперські обстріли.

На маріупольському напрямку зберігається напружена обстановка. Активні бойові дії зосереджені на двох ділянках - Красногорівка-Мар'їнка і Гнутово-Талаківка. Використовувалися гранатомети і снайперський вогонь. Обстріл велися з 15:00 і до пізнього вечора.

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових

Фото: карта АТО за 29 лютого 2016 року

Нагадаємо, як раніше сьогодні повідомив штаб АТО, бойовики за минулу добу 71 раз обстріляли позиції українських військових в зоні проведення антитерористичної операції.