ua en ru

В зоні АТО за добу поранено 2 українських військових, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранено 2 українських військових, загиблих немає Фото: Олександр Мотузяник

Вчора обстановка на лінії зіткнення дещо загострилася

Як повідомляє "РБК-Україна", Як повідомляє "РБК-Україна", В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 23 лютого 2016 року, в результаті бойових дій двоє українських військовослужбовців отримали поранення, загиблих немає. Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає кореспондент РБК-Україна.

"За минулу добу в результаті бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, проте двоє були поранені. Це сталося поблизу шахти "Путилівська" і Красногорівки. Обидва бійця отримали поранення в результаті обстрілів", - повідомив Мотузяник.

За його словами, вчора ситуація на лінії зіткнення дещо загострилася. Противник 20 разів використав важке озброєння на донецькому і маріупольському напрямках.

Зокрема, на донецькому напрямку бойові дії низької інтенсивності тривають по всій лінії фронту. Найбільша активність бойовиків зосереджена в районі Зайцевого, Новгородського та Авдіївки.

На маріупольському напрямку найбільш напружена обстановка в районі Мар'їнки і Красногорівки. Крім стрілецької зброї і гранатометів супротивник використовував важке озброєння, зокрема, міномети. При цьому майже всі обстріли були прицільними.

Водночас на луганському напрямку триває затишшя, проте в районі Станиці Луганської був зафіксований проліт безпілотника.

Нагадаємо, як раніше сьогодні повідомив штаб АТО, бойовики за минулу добу різко активізували обстріл сил антитерористичної операції під Донецьком.