ua en ru

В зоні АТО за добу один український військовий був поранений, загиблих немає

В зоні АТО за добу один український військовий був поранений, загиблих немає Фото: Олександр Мотузяник

Противник активізувався на луганському напрямку

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 3 лютого 2016 року, в результаті бойових дій один український військовослужбовець був поранений, загиблих немає. Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає кореспондент РБК-Україна.

"За добу в результаті бойових дій загинули серед українських військових не було, проте один наш боєць був поранений. Це сталося в районі Горлівки", - повідомив Мотузяник.

При цьому, за його словами, противник активізувався на луганському напрямку. Зокрема, бойовики застосували міномети, обстрілюючи Станицю Луганську.

На донецькому напрямку обстановка залишається без змін. Бойовики продовжують обстріл з мінометів, активно працюють снайпери.

На маріупольському напрямку також загострилася обстановка. В районі Мар'їнки були здійснені 17 обстрілів. Також бойовики обстріляли український блокпост на трасі Маріуполь-Донецьк.

В зоні АТО за добу один український військовий був поранений, загиблих немає

Фото: карта АТО за 4 лютого 2016 року

Нагадаємо, раніше сьогодні штаб АТО повідомив, що протягом минулої доби проросійські бойовики активізували обстріл позицій українських військових на Донбасі по всій лінії розмежування.