ua en ru

В зоні АТО за добу поранено 2 українських військових, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранено 2 українських військових, загиблих немає Фото: Андрій Лисенко

Вчора ситуація на Донбасі знову трохи загострилася

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 28 січня 2016 року, в результаті бойових дій було поранено двоє українських військових, загиблих немає. Про це на брифінгу повідомив представник Адміністрації президента України (АПУ) з питань АТО, полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"За минулу добу в результаті бойових дій загинули серед українських військових немає, проте двоє військових отримали поранення", - повідомив Лисенко.

Водночас, за його словами, вчора ситуація на Донбасі знову трохи загострилася, противник збільшив кількість обстрілів і став частіше використовувати важке озброєння. Також триває снайперська війна.

При цьому на луганському напрямку стався один обстріл з переносної протитанкової зброї в Слов'яносербському районі.

На донецькому напрямку бойові дії тривали по всій лінії фронту. Переважна більшість обстрілів були прицільними. Водночас в районі донецького аеропорту бойовики зменшили кількість провокації і не використовували важке озброєння.

На маріупольському напрямку бойовики активізувалися в районі Красногорівки і Мар'їнки, використовуючи важке озброєння. Також активно працюють ворожі снайпери.

В зоні АТО за добу поранено 2 українських військових, загиблих немає

Фото: карта АТО за 29 січня 2016 року

Нагадаємо, раніше сьогодні штаб АТО повідомляє про збільшення кількості обстрілу українських позицій на Донбасі.