ua en ru

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових Фото: Олександр Мотузяник

На луганському напрямку вперше за довгий час був порушений режим тиші

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 27 січня 2016 року, в результаті бойових дій жоден український військовий не загинув і не був поранений. Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає кореспондент РБК-Україна.

"Супротивник не припиняє порушувати режим тиші в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. 40 ворожих обстрілів були зафіксовані за минулу добу. Однак, незважаючи на це сили АТО не зазнали втрат. Жоден український військовий не загинув і не був поранений", - зазначив Мотузяник.

При цьому, за його словами, на луганському напрямку противник порушив режим тиші поблизу Трьохізбенки, використовуючи стрілецьку зброю. Зазначимо, що це перше порушення режиму тиші на цьому напрямку за довгий час.

Водночас га донецькому напрямку тривають бойові дії низької інтенсивності. Бойовики продовжують використовувати стрілецьке озброєння, а також БМП.

На маріупольському напрямку бойові дії ведуться відразу на декількох напрямках, в тому числі бойовики використовують важке озброєння.

Нагадаємо, за соощениям штабу АТО, в минулу добу бойовики продовжували обстрілювати позиції українських військових зі стрілецької зброї, кулеметів і гранатометів.