ua en ru

В зоні АТО за добу поранено 6 українських військових, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранено 6 українських військових, загиблих немає Фото: Олександр Мотузяник

Найбільш складна ситуація залишається в районі донецького аеропорту

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 20 січня 2016 року, в результаті бойових дій шестеро українських військовослужбовців отримали поранення, загиблих немає. Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає кореспондент РБК-Україна.

"За минулу добу в результаті бойових дій загиблих серед українських військових не було, проте шестеро наших бійців отримали поранення", - заявив Мотузяник.

При цьому, за його словами, на луганському напрямку режим тиші не порушувався.

Водночас на донецькому напрямку на Світлодарській дузі було відносно спокійно.

"Найбільш складна ситуація, як і раніше, залишається в районі донецького аеропорту. Зокрема, в районі Пісок відбулися дві інтенсивні перестрілки. Крім того, по всій лінії фронту від Авдіївки до Пісок був здійснений ряд дрібних провокацій", - пояснив Мотузяник.

Крім того, на маріупольському напрямку поблизу Мар'їнки активізувалися бойові дії, де бойовики здійснили п'ять обстрілів.

Також в небі над Широкіно були зафіксовані два прольоти ворожих безпілотників.

Нагадаємо, як повідомляв штаб АТО, за минулу добу найбільше випадків порушення умов "повної тиші" було зафіксовано в районі донецького аеропорту.