ua en ru

В зоні АТО істотно знизилася кількість обстрілів, - штаб

В зоні АТО істотно знизилася кількість обстрілів, - штаб Фото: ЗСУ (facebook.com/ato news)

Під час обстрілу жоден військовослужбовець ЗСУ не постраждав

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) істотно знизилася кількість обстрілів станом на 18:00 25 червня 2017 року. Про це повідомляє штаб АТО у Facebook.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. Хоча інтенсивність і кількість ворожих обстрілів з початку доби істотно знизилися, все ж з півночі зафіксовано 4 факти застосування бойовиками зброї проти підрозділів Збройних сил України (ЗСУ). В результаті обстрілів жоден український військовослужбовець сьогодні не постраждав", - йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу, на жодну зі збройних провокацій українські військові сьогодні не піддалися і вогонь у відповідь не відкривали.

Так, на приморському напрямку бойовики відкривали вогонь по позиціях сил АТО один раз - відразу після півночі били зі станкового протитанкового гранатомета поблизу населеного пункту Павлопіль.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 25 червня 2017 року Ситуація у районі проведення АТО зали...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 червня 2017 р.

В Донецькій області проросійські озброєні банди порушували перемир'я двічі. Обидва рази - на північний схід від Авдіївки, в районі населеного пункту Кам'янка. Близько 13:00 бойовики здійснили обстріл одного з українських опорних пунктів зі стрілецької зброї. А через три години обстріляли українські зміцнення з 82-мм мінометів.

"В Луганській області був зафіксований один ворожий обстріл. Зокрема, після полудня бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї", - резюмували в штабі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в районі проведення АТО на Донбасі українські військовослужбовці знешкодили диверсійно-розвідувальну групу бойовиків, в результаті чого були ліквідовані двоє терористів, ще четверо - взято в полон.