ua en ru

В зоні АТО знизилася кількість обстрілів з боку бойовиків, - штаб

В зоні АТО знизилася кількість обстрілів з боку бойовиків, - штаб Фото: Донбас (flickr.com/osce_smmu)

Бойовики не застосовували міномети та інше важке озброєння

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом 29 серпня знизилася кількість обстрілу. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

"протягом сьогоднішнього дня обстановка в районі проведення АТО залишалася відносно стабільною. Як і в попередні кілька днів, противник зменшив кількість обстрілу наших позицій, взагалі не застосовував міномети та інше важке озброєння", - йдеться в повідомленні.

Проте відзначено, що поблизу кількох населених пунктів все ще фіксувалися поодинокі випадки відкриття вогню з боку незаконних збройних формувань.

зокрема, в районі Авдіївської промзони бойовики кілька разів обстрілювали укріплення сил АТО з великокаліберних кулеметів і гранатомета. Також на Донецькому напрямку під вогнем зі стрілецької зброї виявилися наші опорні пункти біля Зайцево і шахти "Бутівка".

На Маріупольському напрямку великокаліберні кулемети противника працювали неподалік Лебединського і Широкіно.

А на Луганському напрямку російські бойовики двічі били з гранатометів і стрілецької зброї за нашим захисникам в околицях Кримського.

За даними прес-центру, з півночі російсько-окупаційні угруповання 10 разів відкривали провокаційний вогонь. Втрат серед українських військових немає.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 29 серпня 2017 року Упродовж сьогоднішнього дня обстановка у ра...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що енеральний секретар Організації Об'єднаних Націй(ООН) Антоніу Гутерріш закликав дотримуватися перемир'я на Донбасі.