ua en ru

В зоні АТО внаслідок обстрілів поранено та травмовано 5 українських військових, - штаб

В зоні АТО внаслідок обстрілів поранено та травмовано 5 українських військових, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 100 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом минулої доби, 5 березня 2017 року, внаслідок обстрілів поранено та травмовано 5 українських військовослужбовців. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Загалом зафіксовано 100 обстрілів. Двоє наших військових поранено, троє травмовано", - йдеться у повідомленні.

Зокрема зазначається, що минулої доби бойовики зі 122 мм артилерії, танків, мінометів та БМП обстрілювали Луганське, крім того танки вели вогонь по шахті Бутовці, Кам’янці і Пісках. З мінометів різних калібрів, гранатометів та стрілецької зброї бойовики вели вогонь по Авдіївці, Майорську, Новгородському, Троїцькому, Невельському, Опитному, Пісках та Зайцевому. Із БМП вели вогонь по Луганському, а по Невельському працював снайпер.

"На Маріупольському напрямку з мінометів та великокаліберних кулеметів обстріляли Талаківку, Гнутове, Водяне, Павлопіль та Широкине. БМП та танки противника вели вогонь по Водяному, Мар’їнці та Широкиному. Крім того, позиції у Широкиному були обстріляні з протитанкових ракетних комплексів, а з гранатометів у Тарамчуку", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що на Луганському напрямку зі 120 міліметрових мінометів бойовики обстріляли Новоолександрівку, Кримське та Богуславське, а з гранатометів та стрілецької зброї - Новозванівку, Троїцьке, Станицю Луганську, Попасну.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Авдіївці знову немає електропостачання.