ua en ru

В зоні АТО внаслідок обстрілів поранено 3 військових, - штаб

В зоні АТО внаслідок обстрілів поранено 3 військових, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 38 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом дня, 12 січня 2017 року, внаслідок обстрілів поранено 3 українських військовослужбовців. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Російсько-окупаційні війська продовжили обстріли наших позицій на всіх напрямках...Загалом, станом на 18 годину відбулося 38 обстрілів. Троє наших військових поранено", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на Маріупольському напрямку бойовики обстріляли Павлопіль, Гнутове, Красногорівку, Мар’їнку та Широкине з гранатометів та стрілецької зброї. БМП вела вогонь по Талаківці, а по Широкиному - снайпер.

"На Луганському напрямку - з 82 міліметрових мінометів окупанти вели вогонь по Золотому та Кримському. З гранатометів та стрілецької зброї - по Новозванівці та Новоолександрівці. На Донецькому напрямку, використовуючи міномети різних калібрів, гранатомети та стрілецьку зброю, обстрілювали наші позиції в районі Кам’янки, Луганського, Зайцевого, Авдіївки та Троїцького", - повідомляють у штабі.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 12 січня 2017 року Російсько-окупаційні війська продовжили обстр...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 12 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на свята зберігався високий рівень насильства.