ua en ru

В зоні АТО внаслідок обстрілів поранено одного українського військового, - штаб

В зоні АТО внаслідок обстрілів поранено одного українського військового, - штаб Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Протягом дня у зоні АТО зафіксовано 2 факти порушення режиму тиші

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі внаслідок обстрілів поранено одного українського військовослужбовця. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"У результаті ворожого обстрілу отримав поранення військовослужбовець Збройних сил України. Військові лікарі кваліфікують стан здоров’я нашого захисника як задовільний", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, протягом дня у зоні АТО було зафіксовано 2 факти порушення режиму тиші.

"Попри невелику кількість обстрілів, повного дотримання режиму припинення вогню немає. Російсько-окупаційні угрупування на деяких ділянках лінії розмежування продовжують провокувати сили АТО до бойових протистоянь. Впродовж сьогоднішнього дня зафіксовано 2 факти порушення режиму тиші", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на Донецькому напрямку бойовики з 120-мм мінометів обстрілювали сили АТО довкола Новотроїцького, а з гранатометів різних видів - українські позиції неподалік Водяного на Приазов’ї.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 25 січня 2018 рок...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 23 січня на Донбасі вперше за довгий час не зафіксували жодного порушення режиму тиші.