ua en ru

В зоні АТО внаслідок обстрілів поранено одного українського військового, - штаб

В зоні АТО внаслідок обстрілів поранено одного українського військового, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 62 рази обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) сьогодні, 3 березня 2017 року, протягом дня внаслідок обстрілів поранено одного українського військового. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Загалом зафіксовано 62 обстріли. Одного нашого військового поранено", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової артилерії бойовики обстрілювали Лебединське, а зі 120 міліметрових мінометів - Водяне, Красногорівку, Широкине. Крім того, по Широкиному неодноразово вели вогонь БМП бойовиків, а великокаліберні кулемети та стрілецька зброя - по Водяному, Новотроїцькому, Широкиному, Талаківці та Новогригорівці. Також зазначається, що по Водяному та Новотроїцькому вогонь вів і снайпер.

"На Луганському напрямку з мінометів - Катеринівку, Кримське та Новоолександрівку, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та протитанкових ракетних комплексів - Кримське. На Донецькому напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів, гранатометів та стрілецької зброї - по Авдіївці, шахті Бутівці, Пісках, Верхньоторецькому, Невельському, Опитному, Зайцевому, Луганському", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО Станом на 18.00 3 березня 2017 року На Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової арт...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 3 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу загинув один український військовий, 22 поранені.