ua en ru

В зоні АТО в результаті обстрілів загинув військовий, чотирьох поранено

В зоні АТО в результаті обстрілів загинув військовий, чотирьох поранено Фото: проросійські бойовики продовжують обстріл українських позицій

Загалом за добу зафіксовано 122 обстріли українських позицій

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 6 березня 2017 року, у результаті обстрілів загинув один український військовий, ще четверо отримали поранення, одного травмовано. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

Загалом зафіксовано 122 обстріли.

Також повідомляється, що на Маріупольському напрямку танки вели вогонь по Водяному та Лебединському, з мінометів різних калібрів, гранатометів, протитанкових ракетних комплексів та стрілецької зброї окупанти обстріляли Гнутове, Новотроїцьке, Красногорівку, Павлопіль, Водяне, Новогригорівку та Широкине.

По Березовому, Водяному і Широкиному вели вогонь БМП та снайпери.

На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів бойовики обстрілювали Авдіївку, Майорськ, Троїцьке, Верхньоторецьке, Новгородське, Піски, а з гранатометів та стрілецької зброї - Північне, Піски, Зайцеве, Верхньоторецьке, Кам’янку та Невельське.

На Луганському напрямку зі 152-міліметрової артилерії окупанти неодноразово обстрілювали Кримське.

Зведення прес-центру штабу АТО За минулу добу 6 березня 2017 року На Маріупольському напрямку танки вели вогонь по Вод...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 березень 2017 р.

Нагадаємо, в Авдіївці (Донецька область) за останні дві доби в результаті обстрілу отримали значні пошкодження 10 приватних будинків, жителі не постраждали.