ua en ru

В зоні АТО двоє українських військових отримали поранення

В зоні АТО двоє українських військових отримали поранення Фото: українські військові в зоні АТО

Бойовики 36 раз обстріляли позиції ВСУ

Протягом сьогоднішнього дня бойовики 36 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції, у результаті чого поранення отримали двоє українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку по Лебединскому бойовики вели вогонь з 122-мм артилерії, танка і 82-мм мінометів. Широкіно потрапило під обстріл з 120 і 82 міліметрових мінометів. Павлопіль, Гнутово, Лебединське, Водяне, Новотроїцьке, Березове, Талаківку і Широкіно бойовики обстріляли з гранатометів і стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку бойовики обстріляли з гранатометів і великокаліберних кулеметів Зайцево і Луганське, а з мінометів різних калібрів - Авдіївку та Троїцьке.

На Луганському напрямку під обстріл з протитанкових ракетних комплексів потрапили Новозванівка. Повстанці обстріляли з мінометів і гранатометів Троїцьке, Новозванівку, Кримське і Новоолександрівку.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 27 січня 2017 року Російсько-окупаційні війська продовжують використовув...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 січня 2017 р.

Нагадаємо, заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександр Хуг заявив про різке підвищення числа жертв серед цивільного населення в Луганській області.