ua en ru

В зоні АТО п’ять військовослужбовців зазнали поранень, - штаб

В зоні АТО п’ять військовослужбовців зазнали поранень, - штаб Фото: новини АТО

Бойовики здійснили 44 обстріли позицій Збройних Сил України

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики за минулу добу здійснили 44 обстріли, п’ять українських військовослужбовців зазнали поранень. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

"Минулої доби бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 44 обстріли позицій Збройних Сил України. Зокрема на Луганському напрямку із заборонених 120 та 82 мм мінометів і гранатометів окупанти відкривали вогонь по наших укріпленнях поблизу Троїцького. Також міномети калібру 82 мм противник застосував неподалік Попасної і тричі – в районі Новоолександрівки", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, під вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів потрапили оборонці Новозванівки, а з зенітної установки та стрілецької зброї - Новоселівки.

"На Донецькому напрямку 120 мм міномети окупанти застосували по українських позиціях неподалік Водяного, а 82 мм міномети – поблизу Шахти "Бутівка". Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь по захисниках Верхньоторецького, Водяного, Гнутового, Кам’янки, Авдіївки, Шахти "Бутівка" і Талаківки. Також з великокаліберних кулеметів обстріляні наші опорні пункти в районі Павлополя, Мар’їнки та Лебединського, зі стрілецької зброї - під Невельським, Павлополем, Лебединським та Пищевиком, а поблизу Красногорівки та Мар’їнки – вівся снайперський вогонь", - повідомили у штабі АТО.

Як зазначається, внаслідок виконання бойових завдань четверо українських воїнів зазнали поранення. Ще один військовий - отримав бойове травмування. Постраждалих військовослужбовців доправлено до лікувальних закладів та надано усю необхідну медичну допомогу.

Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 23 квітня 2018 року Минулої доби бойовики російсько-окупаційних військ здійснили...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ планує відкрити нові передові патрульні бази на території самопроголошеної Донецької народної республіки, в тому числі на прикордонних ділянках з Росією.