ua en ru

У Мар'їнці вчора ДРГ бойовиків двічі намагалися штурмувати опорні пункти сил АТО

У Мар'їнці вчора ДРГ бойовиків двічі намагалися штурмувати опорні пункти сил АТО Фото: ДРГ бойовиків продовжують атакувати ЗСУ

Сили АТО відбили атаки ДРГ противника в Мар'їнці та Авдіївці

В зоні проведення антитерористичної операції тривають активні наступи диверсійно-розвідувальних груп бойовиків. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

За минулу добу, 24 липня 2016 року, супротивник двічі намагався захопити опорні пункти Збройних сил України у Мар'їнці.


"О 19:07 близько 30 окупантів під прикриттям прицільного вогню підійшли на коротку відстань до позицій наших військ. У відповідь українські захисники застосували гранатомети і стрілецьку зброю. Зазнавши втрат, ворог відступив", - йдеться в повідомленні.

"19.20 ще одна спроба російських окупаційних військ підступно напасти на укріплення Сил АТО під Марьинкой також закінчилася для них поразкою", - відзначили в прес-центрі АТО.

Крім цього, ДРГ бойовиків, що складається з 8 чоловік, близько 17:10 намагалася штурмувати спостережний пост сил АТО в Авдіївці. ВСУ вступили в "вогневий контакт з диверсантами і завдавши їм втрати змусили відступити".

Також повідомляється, що на Маріупольському напрямку під Талакивкой бойовики застосовували 122-мм артилерію і 120-мм міномети, біля Водяного і Красногорівки -120-мм міномети, на Приазов'ї - 82-мм міномети, БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети.

На Донецькому напрямку в Авдіївці супротивник використовував 120-мм самохідні установки, 120 і 82 мм міномети, гранатомети і стрілецьку зброю.

"На Луганщині противник вів вогонь з різних видів зброї по нашим укріплень в Новотошкивском, Золотом, Новозановке, Новоалександровке і Лопаскыному", -додали в прес-центрі штабу АТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сили АТО відбили атаку бойовиків в Мар'їнці.