ua en ru

У зоні АТО отримав поранення один український військовий, - штаб

У зоні АТО отримав поранення один український військовий, - штаб Фото: постріл із міномета (facebook.com/pg/ato.news)

Це сталося під час обстрілу бойовиками опорного пункту української армії біля Богданівки

Із початку доби, 21 жовтня 2017 року, підтримувані Росією бойовики станом на 18:00 суботи здійснили кілька обстрілів позицій Збройних Сил України в зоні антитерористичної операції на Донбасі, внаслідок чого один український військовослужбовець отримав поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Уночі бойовики били з гранатометів та кулеметів по оборонцях Старогнатівки, що на Приморському напрямку. З цієї ж зброї ворог близько 3:00 розпочав обстріл опорного пункту української армії біля Богданівки. Наші воїни, застосовуючи піхотне озброєння, жорстко відповіли окупантам. Унаслідок цього протистояння отримав поранення один військовослужбовець сил АТО", - йдеться в повідомленні.

Своєю чергою на Луганському напрямку, за даними відомства, під вогонь зі стрілецької зброї проросійських найманців потрапили позиції ЗСУ неподалік Кримського, а 82-міліметровий міномет ворога бив на підступах до Троїцького.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement ЗВЕДЕННЯ ПРЕС-ЦЕНТРУ ШТАБУ АТО СТАНОМ НА 18.00 21 ЖОВТНЯ 2017 РОКУ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 21 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що другий день поспіль втрат серед українських військових у зоні АТО немає.