ua en ru

Другий день поспіль втрат серед українських військових в зоні АТО немає, - Міноборони

Другий день поспіль втрат серед українських військових в зоні АТО немає, - Міноборони Фото: Андрій Лисенко (mediarnbo.org)

20 жовтня в зоні проведення АТО бойовики 24 рази порушили перемир'я

20 жовтня в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі втрат серед українських військовослужбовців немає. Про це заявив речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко під час брифінгу.

"Другий день поспіль починаємо брифінг з хорошої новини. За минулу добу в результаті бойових дій на території антитерористичної операції в Луганській і Донецькій областях втрат серед українських військовослужбовців взагалі немає", - сказав Лисенко.

Нагадаємо, у прес-центрі штабу АТО заявили, що 20 жовтня в зоні проведення антитерористичної операції незаконні збройні формування 24 рази порушили перемир'я, сили АТО відповідали 16 разів.

Після 18 годин активність ворога змістилася на Маріупольський і Луганський напрямок.

Бойовики відкривали вогонь з мінометів калібрів 120 і 82 міліметри і автоматичних гранатометів на підступах до Новоолександрівки, а також по опорному пункту біля Катеринівки, з протитанкових гранатометів били біля Попасної.

На Маріупольському напрямку російсько-окупаційні угруповання двічі обстрілювали з 120-міліметрових мінометів і різних видів гранатометів околиці Павлополя і застосували озброєння БМП біля Новотроїцького, а автоматичні гранатомети - у районі Водяного.

19 жовтня втрат серед українських військовослужбовців також не було.