ua en ru

В зоні АТО загинув український військовий, ще троє поранені, - штаб

В зоні АТО загинув український військовий, ще троє поранені, - штаб Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/28brigade)

Бойовики 16 разів обстрілювали сили АТО на Донецькому напрямку

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом дня, 30 березня 2018 року, загинув один український військовослужбовець, ще троє поранені. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"На жаль, під час виконання бойових завдань один український військовослужбовець загинув, троє воїнів - отримали поранення. Постраждалих доставлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у першу половину доби режим перемир’я, встановлений з опівночі 30 березня, бойовиками не дотримувався, загалом було зафіксовано 16 обстрілів українських позицій.

Так, на Донецькому напрямку бойовики обстрілювали українські позиції поблизу Талаківки, Опитного, Верхньоторецького, Богданівки, Водяного, Авдіївки, Новотроїцького, Шахти Бутівки та Павлополя. Разом з тим, на Луганському напрямку від початку доби умови перемир’я з боку бойовиків дотримувалися у повній мірі.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 30 березня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 30 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за час проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі поранені більше 13 тис. українських військових.