ua en ru

В зоні АТО загинув один український військовий, 15 поранені, - штаб

В зоні АТО загинув один український військовий, 15 поранені, - штаб Фото: українські військові

Всього зафіксовано 116 обстрілу

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції загинув один український військовий. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

"П'ятнадцять наших військових поранені, семеро травмовані, одна - загинула", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що бойовики продовжують обстріл у всіх напрямках.

Так, на Маріупольському напрямку з РСЗВ БМ-21 "Град" вони вели вогонь в напрямку позицій українських ських в районі Водяного. Танк - у районі Гнутово, а з мінометів обстріляли Красногорівки, Ноотроицьке, Водяне і знову ж Гнутово. З гранатометів і стрілецької зброї - Широкіно, Старогнатовку, Лебединський, Мар'їнку, Талаковку. За Широкіно, Лебединскому, і Мар'їнці - снайпер. За Новогригорьевке і Гнутово - БМП противника.

На Луганському напрямку під обстріл з 152 міліметрової артилерії потрапили Новозвановка і Лисичанськ. З мінометів різних калібрів окупанти обстрілювали Новоолександрівка, Новотошковское Новозвановка, Катеринівку, Кримське і Малинове.

На Донецькому напрямку - танк, 120 і 82 міліметрові міномети - за Авдіївці, Новолуганскому, Зайцево, Пісках і шахті Погоди. Гранатомети по Дослідно, Пісках та Кам'янці. БМП по Луганському, а стрілецька зброя - по Майорску і Невельскому. По Кам'янці, Новотроицкому і Новгородської вів вогонь снайпер, а зенітні установки по Троїцькому та Авдіївці.

загалом, зафіксовано 116 обстрілу.

Зведення прес-центру штабу АТО За минулу добу 2 березня 2017 року Російсько-окупаційні війська не зважаючи на домовле...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 2 березень 2017 р.

Нагадаємо, вчора розвідка Міноборони повідомляла, що військові РФ на Донбасі хаотично обстрілюють позиції ВСУ і цивільні об'єкти.