ua en ru

У зоні АТО усі підрозділи виправдали очікування, - Забродський

У зоні АТО усі підрозділи виправдали очікування, - Забродський Фото: солдат ЗСУ (flickr.com/ministryofdefenceua)

На думку командувача, Донбас можна повернути не лише зброєю

Усі підрозділи в зоні проведення анти-терористичної операції (АТО) виправдали очікування. Про це заявив командувач Десантно-штурмових військ (ДШВ) ЗС України Михайло Забродський в інтерв'ю військовому радіо "Армія FM".

"Всі військові частини і підрозділи ЗСУ, Нацгвардії, ДПС, СБУ і решта військових формувань, які виконують завдання у зоні АТО, всі вони виправдали очікування, якщо так можна говорити, всі показали досить високий рівень підготовки і професіоналізму, а головне - бажання виконати завдання", - повідомив Забродський.

На його думку, Донбас можливо повернути не лише зброєю, а й добрим словом.

"Дійсно, сила зброї, вогневий вплив на противника та тактичні дії - це з одного боку, і з іншого боку - це наполеглива робота органів цивільно-військової взаємодії, місцевих органів влади, засобів масової інформації для того, щоб повертати Донбас, повертати серця", - зазначив Забродський.

Нагадаємо, у зоні АТО минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували порушувати "великоднє перемир’я", 24 рази обстрілявши українські позиції, одного військовослужбовця поранено.