ua en ru

В зоні АТО обмежать рух військового транспорту, - ДонОДА

В зоні проведення антитерористичної операції після вчорашнього ДТП в Костянтинівці вирішили обмежити рух військового транспорту. Про це сьогодні на брифінгу в Краматорську заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Кіхтенко, передає прес-служба ДонОДА.

"Будуть обмеження щодо пересування (військового, - ред.) транспорту по містах. Рух буде здійснюватися тільки об'їзними шляхами", - сказав Кіхтенко.

За його словами голови, такі обмеження торкнуться всіх населених пунктів, через які рухається техніка українських військових.

Нагадаємо, вчора, 16 березня, в м. Костянтинівка Донецької області сталося ДТП за участю українських військових: броньований тягач МТ-ЛБ втратив керування і наїхав на трьох пішоходів. В результаті аварії загинула 8-річна дівчинка, жінка з ще одним малолітньою дитиною були доставлені в лікарню. Двоїх військовослужбовців, підозрюваних у скоєнні цього злочину, затримано, а їх командир підрозділу - відсторонений від виконання службових обов'язків. За попередньою інформацією, водій МТ-ЛБ був у нетверезому стані.