ua en ru

У зоні АТО один український військовий отримав бойову травму

У зоні АТО один український військовий отримав бойову травму Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

За темної пори доби бойовики обстріляли ЗСУ

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) у результаті двох ворожих обстрілів жоден український військовослужбовець не загинув, проте під час проведення інженерних робіт на Донецькому напрямку отримав бойове травмування один військовослужбовець ЗСУ. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Незважаючи на взаємне дотримання режиму припинення вогню впродовж усього вчорашнього дня, російськоокупаційні війська за темної пори доби все ж таки вдались до підступної провокації та здійснили обстріл позицій Збройних сил України зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями", - йдеться у повідомленні.

На Луганському напрямку ворог вів вогонь з 82-мм мінометів по наших опорних пунктах поблизу Щастя. Також з міномету калібру 120-мм були обстріляні позиції у районі населеного пункту Луганське.

Українські військові вогонь у відповідь не відкривали.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 18 січня 2018 року Незважаючи н...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 18 січня 2018 р.

Нагадаємо, у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі протягом 18 січня 2018 року не було зафіксовано жодної збройної провокації.