ua en ru

У зоні АТО один український військовий загинув, ще двоє отримали поранення, - штаб

У зоні АТО один український військовий загинув, ще двоє отримали поранення, - штаб Фото: військові ЗСУ (mil.gov.ua)

У зоні АТО бойовики 10 разів порушили перемир’я

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі 31 жовтня один український військовий загинув, ще двоє отримали поранення. Про це повідомив прес-центр штабу АТО в Facebook.

"Від початку сьогоднішньої доби у районі проведення АТО обстановка й надалі залишалася напруженою, проте контрольованою Збройними силами України. Так, уночі ворог бив зі 120-міліметрового міномету по укріпленнях наших військ біля Кряківки. А вдень застосував гранатомет на околицях Кримського, що на Луганському напрямку", - заявили в прес-центрі штабу.

Найбільш напружена ситуація була на Донецькому напрямку.

"Зранку бойовики обстріляли з великокаліберного кулемету і стрілецької зброї наш опорний пункт неподалік Опитного. У результаті цього обстрілу один український воїн загинув, один був поранений. Ще один військовослужбовець сил АТО отримав поранення унаслідок гранатометного вогню по наших позиціях неподалік Кам’янки. Крім того, близько 16 години під обстрілом російсько-окупаційних угруповань опинились оборонці Пісків та Авдіївки", - зазначили в прес-центрі штабу.

На Приморському напрямку бойовики відкрили вогонь з протитанкових гранатометів по околицях Широкиного. Крім того, вони застосовували стрілецьку зброю на підступах до Старогнатівки й Водяного.

Загалом від опівночі незаконні збройні формування 10 разів порушили перемир’я.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 31 жовтня 2017 року...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 31 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, 30 жовтня один український військовий отримав поранення в зоні АТО.