ua en ru

В зоні АТО під обстріл потрапив автобус з персоналом Донецької фільтрувальної станції

В зоні АТО під обстріл потрапив автобус з персоналом Донецької фільтрувальної станції Фото: Донецька фільтрувальна станція (voda.dn.ua)

В результаті обстрілу ніхто із співробітників не постраждав

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі під обстріл потрапив автобус з персоналом Донецької фільтрувальної станції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби комунального підприємства "Вода Донбасу".

"Сьогодні о 7 годині потрапив під обстріл автомобіль ГАЗ-53 (вахтовка), який перевозив змінний персонал на Донецьку фільтрувальну станцію. Співробітники, на щастя, не постраждали. В результаті обстрілу пробито радіатор автомобіля", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 2 березня Донецька фільтрувальна станція була зупинена через бойових дій. Зокрема, в результаті обстрілу на обладнанні сталося коротке замикання. У грудні 2017 року ОБСЄ у своєму звіті зазначила, що фільтрувальна станція знаходиться на межі екологічної катастрофи. Відзначається, що влучання снаряду в один з резервуарів з високотоксичним хлором неминуче приведе до загибелі всього живого навколо станції та залишить без водопостачання населення цілого регіону.