ua en ru

В зоні АТО ніч пройшла спокійно

В зоні АТО ніч пройшла спокійно Фото: сили АТО на Донбасі

Сапери знищили понад 200 боєприпасів зі складу в Сватовому

Минула ніч з 3 на 4 листопада, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі пройшла спокійно. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Після вчорашньої спроби російсько-терористичних найманців з новою силою розпалити конфлікт, ніч в зоні проведення АТО пройшла спокійно. Військові на передовій продовжують зміцнювати свої позиції, стежать за діями бойовиків, щоб адекватно відповісти на провокації", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що в Сватовому Луганської області військові сапери продовжують ліквідовувати наслідки катастрофи.

"За день знищено понад 200 боєприпасів. Очищено 2 гектари території навколо складу. Йде підготовка до ведення робіт всередині складу", - відзначили в штабі АТО.

Також повідомляється, що за день при розмінуванні територій навколо ліній електропередач виявлено і знешкоджено 31 вибухонебезпечний предмет.

Після вчорашнього намагання російсько-терористичних найманців з новою силою розпалити конфлікт, ніч у зоні проведення АТ...

Posted by Прес-центр АТО on 3 ноября 2015 г.

Нагадаємо, вчора під час обстрілу блокпоста в Трьохізбенці Луганської області були поранені 3 українських бійця.