ua en ru

У Трьохізбенці поранено трьох бійців

У Трьохізбенці поранено трьох бійців Фото: Георгій Тука

Одного з поранених доставлено в лікарню

У с. Трьохізбенка Новоайдарського району о 15.00 обстріляли з автоматичних гранатометів блокпост, у результаті чого було поранено 3 військовослужбовців 92-ї окремої механізованої бригади. Про це заявив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука, йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

Повідомляється, що двом з них була надана медична допомога на місці, третього було доставлено до лікарні у місті Сєвєродонецьк.

"Терористи після тривалого затишшя знову взялися за старе. Нехтуючи мінськими домовленостями вони цинічно обстріляли опорний пункту у Трьохізбенці", - заявив Тука.

Разом з тим, за інформацією прес-центру АТО на сторінці в Facebook, терористи, розпочинаючи з 6 год. ранку, вели вогонь по нашим позиціям з стрілецької зброї та автоматичних гранатометів в районі Авдіївки, Опитного, Пісків, Щастя. Також по Авдіївці працював і снайпер.

"Обстрілювали терористи наших військових і в районі Трьохізбенки, використовуючи гранатомети", - зазначили в штабі АТО.

3 листопада у зоні проведення АТО пройшов напружено. Терористи, розпочинаючи з 6.07 ранку, вели вогонь по нашим позиціям...

Posted by Прес-центр АТО on 3 листопада 2015 р.

Нагадаємо, раніше головнокомандувач ЗСУ Віктор Муженко заявив, що ситуація у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) залишається складною.