ua en ru

В зоні АТО на міні підірвалася вантажівка ЗСУ, є поранені

В зоні АТО на міні підірвалася вантажівка ЗСУ, є поранені Фото: на Донбасі підірвався військовий "Урал"

В результаті підриву на міні постраждали двоє військовослужбовців

Вчора, 7 лютого 2016 року, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі на протитанкової міні підірвалася вантажівка Збройних сил України, поранено двох військовослужбовців 16 окремого мотопіхотного батальйону. Про це йдеться в повідомленні на сторінці батальйону в Facebook.

"Під час здійснення доставки продовольства на позиції батальйону, автомобіль "Урал" 16 омпб підірвався на протитанкової міни, яку встановили представники НЗФ напередодні. Водій автомобіля, перебуваючи в шоковому стані, зорієнтувався і врятував з палаючої вантажівки ще двох військовослужбовців бригади. Завдяки професійним діям медиків, всіх бійців були оперативно евакуйовано і доставлено до військового шпиталю", - йдеться в повідомленні.

Під час здійснення доставки продовольства на позиції батальйону, автомобіль Урал 16 омпб підірвався на протитанковій мін...

Posted by 16 омпб on Sunday, February 7, 2016

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики продовжують обстрілювати позиції ЗСУ на Донбасі.

"Проросійські бойовики не припиняють обстрілювати позиції Збройних Сил України в районі проведення АТІ. За минулу добу 61 разів відкривали вогонь по нашим опорних пунктах.
Основні гарячі точки - це передмістя Донецька і район тимчасово окупованій Горлівки", - йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.