ua en ru

В зоні АТО поранений один український військовий, ще один отримав бойову травму, - штаб

В зоні АТО поранений один український військовий, ще один отримав бойову травму, - штаб Фото: війна на Донбасі (mil.gov.ua)

За добу зафіксовано 13 обстрілів позицій ВСУ

За минулу добу, станом на 6:00 6 липня 2017 року, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) був поранений один український військовий, ще один отримав бойову травму. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"Вчора бойовики 13 разів відкривали вогонь по оборонним укріпленням Збройних сил України (ЗСУ), двічі застосовувалися міномети. Один український воїн отримав поранення, ще один боєць сил АТО отримав бойову травму. Обидва військовослужбовці були оперативно доставлені в лікувальний заклад. Стан їхнього здоров'я задовільний", - йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу, на Приморському напрямку противник вчора три рази бив по опорним пунктам ВСУ: зокрема, двічі в районі Широкіного і один раз поблизу Лебединського з гранатометів.

Так, у Донецькій області бойовики застосовували міномети калібру 120 мм в районі Пісків. Ще 7 збройних провокацій на цьому напрямку були здійснені терористами в передмісті Авдіївки з гранатометів різних модифікацій, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, один раз - з зенітної установки.

У Луганській області ввечері бойовики спочатку зі стрілецької зброї різних калібрів обстріляли один з українських опорних пунктів поблизу Станиці Луганської. Дещо пізніше бандити випустили майже півдесятка 82-мм хв по захисникам Кримського.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 годину 6 липня 2017 року Вчора російсько-терористичні ба...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 5 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна вимагає повернути захоплені в порушення мінських угод території Донбасу.