ua en ru

В зоні АТО протягом дня поранено двох українських військових, - штаб

В зоні АТО протягом дня поранено двох українських військових, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 30 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом дня, 17 травня 2017 року, поранено двох українських військовослужбовців. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Впродовж сьогоднішнього дня підрозділи російсько-терористичних військ не припиняли обстрілювати позиції сил АТО. З початку доби бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. З початку доби двоє українських воїнів зазнали поранень", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на приморському напрямку бойовики з мінометів калібрів 120 та 82 мм, гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали позиції ЗСУ біля Широкиного, Чермалика, Новотроїцького, Лебединського, а також в районі Красногорівки.

На Донецькому напрямку найнапруженішою ситуація залишається на південній околиці Авдіївки, де бойовики використовували 120-мм та 82-мм міномети, стрілецьку зброю й великокаліберні кулемети.

На Луганському напрямку бойовики вели інтенсивний вогонь по українських позиціях біля селище Кримське.

"Підрозділи сил АТО повністю контролюють ситуацію у зоні відповідальності та перебувають у готовності дати противнику гідну відсіч", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 17 травня 2017 року Впродовж сьогоднішнього дня підрозділ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луганській області бойовики використовували новітню зброю.