ua en ru

В зоні АТО за день поранено 4 українських військових, - штаб

В зоні АТО за день поранено 4 українських військових, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Ситуація у районі проведення АТО залишається напруженою

В зоні проведення антитероричтичної операції (АТО) за день, 25 травня 2017 року, поранено 4 українських військовослужбовців. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Ситуація у районі проведення АТО залишається напруженою. Підрозділи російсько-терористичних бандформувань не припиняють застосовувати зброю проти воїнів ЗС України. З початку доби незаконні збройні формування 26 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських захисників, зокрема і з важкого артилерійського озброєння. Внаслідок бойових дій з початку доби четверо воїнів сил АТО зазнали поранень", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Приморському напрямку бойовики обстріляли опорні пункти ЗСУ в районі Новотроїцького, Красногорівки, Широкиного, Водяного та Богданівки.

Крім того, повідомляється, що на Донецькому напрямку найскладнішою ситуація залишається у передмісті Авдіївки.

"Бойовики обстрілювали оборонні укріплення ЗС України з мінометів різних калібрів, зенітної установки, гранатометів та стрілецької зброї. А близько 14.00 години дня бандити два рази вдарили по наших позиціях з РСЗВ "Град", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на Луганському напрямку бойовики здійснили обстріл українських позицій поблизу н.п. Нижньотепле зі стрілецької зброї.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 25 травня 2017 року Ситуація у районі проведення АТО зали...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на донецькому напрямку бойовики використовують важке озброєння по всьому фронту.