ua en ru

В зоні АТО за день поранення отримали 2 військових, - штаб

В зоні АТО за день поранення отримали 2 військових, - штаб Фото: сили АТО на Донбасі

Бойовики 18 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі в результаті бойових дій 18 квітня 2017 року поранення отримали двоє українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"Підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують провокаційні обстріли позицій сил АТО. З початку доби ворог 18 разів відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників... Двоє військовослужбовців Збройних сил України отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку. Зокрема, опорні пункти в районі Авдіївки і Кам'янки обстріляли з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, військових в Пісках та Опитному - з кулеметів великого калібру.

На Приморському напрямку по опорних пунктах поблизу Красногорівки бойовики стріляли з мінометів, протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Крім того, обстріляні позиції військових під Старогнатівкою, Водяним і Чермаликом. На Луганському напрямку з мінометів і автоматичних гранатометів обстріляли опорні пункти біля Катеринівки.

Зведення прес-центру штабу АТО на 18.00 18 квітня Підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують провокаційні обстр...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 18 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донеччині виявили дві схованки зі зброєю та боєприпасами.