ua en ru

В зоні АТО за день поранення отримав один військовий, - штаб

В зоні АТО за день поранення отримав один військовий, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики за день 10 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі в ході бойових дій 22 червня 2017 року поранення отримав один український військовий. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. Сьогодні російсько-терористичні бандформування 10 разів обстрілювали позиції ЗС України, в тому числі один раз - із заборонених мінськими угодами мінометів... Внаслідок обстрілів один військовослужбовець ЗС України сьогодні отримав поранення", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що на Приморському напрямку бойовики обстріляли Мар'їнку з мінометів, а також Широкине, Лебединське з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. На Донецькому напрямку бойовики зосередили обстріли на схід від Авдіївки.

На Луганському напрямку з мінометів обстріляли сили АТО в районі Щастя, з кулеметів і гранатометів - в районі Кримського і Лобачевого.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 22 червня 2017 року Ситуація в районі проведення АТО зали...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко заявив, що ситуація на Донбасі останнім часом загострилася.