ua en ru

В зоні АТО протягом дня поранення отримав один військовий, - штаб

В зоні АТО протягом дня поранення отримав один військовий, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 25 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом дня, 22 квітня 2017 року, поранення отримав один військовослужбовець. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО в Facebook.

"Російсько-терористичні підрозділи продовжують провокаційні обстріли позицій сил АТО. З початку доби ворог 25 разів відкривав вогонь по опорних пунктах Збройних сил України. Один військовослужбовець Збройних сил України отримав поранення", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, епіцентром вогневого протистояння сьогодні був Донецький напрямок, де з 82-міліметрових мінометів та з озброєння БМП бойовики вели вогонь по позиціях поруч Луганського. Крім того, з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів бойовики обстрілювали захисників Авдіївки, шахти "Бутівка" та Кам’янки. Також повідомляється, що захисників Зайцевого та Пісків ворог обстрілював з протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, а у районі шахти "Бутівка" діяли ворожі снайпери.

"На Приморському напрямку, з мінометів калібру 82-мм ворог гатив по морських піхотинцях поблизу Широкиного. З гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів вів вогонь по захисниках Водяного, а з кулеметів та стрілецької зброї - по оборонцях Лебединського. На Луганському напрямку, зі стрілецької зброї противник обстріляв опорні пункти в районі Валуйського", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 22 квітня 2017 року. Російсько-терористичні підрозділи продовжують провок...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 квітня 2017 р.

Нагадаємо, в зоні АТО за минулу добу поранено 2 українських військових, загиблих немає.