ua en ru

В зоні АТО за день поранено одного військового, загиблих немає, - штаб

В зоні АТО за день поранено одного військового, загиблих немає, - штаб Фото: сили АТО на Донбасі

Бойовики за день 26 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі 26 травня в результаті бойових дій отримав поранення один український військовий. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"З початку доби підрозділи російсько-терористичних військ 26 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських захисників. Неодноразово бойовики вели вогонь і з важкого артилерійського озброєння, застосування якого суворо заборонено Мінськими домовленостями... В результаті бойових дій з початку доби один військовослужбовець ЗС України був поранений", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що на Приморському напрямку бойовики з мінометів та артилерійських систем обстріляли позиції військових біля Чермалика, Павлополя, Гнутового, Мар'їнки. На Донецькому напрямку ситуація відносно стабілізувалася, проте обстріли тривали в районі Луганського на Світлодарській дузі, а також Зайцевого та в передмісті Авдіївки.

На Луганському напрямку бойовики 4 рази з автоматичних гранатометів станкових вели вогонь по опорним пунктам в районі Новотошківського.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 26 травня 2017 року Ситуація у районі проведення АТО зали...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора бойовики випустили по Авдіївці близько 100 снарядів.