ua en ru

У зоні АТО за день поранений один український військовий, загиблих немає, - штаб

У зоні АТО за день поранений один український військовий, загиблих немає, - штаб Фото: поранений солдат (facebook.com/1oshrduk)

Бойовики не припиняють обстріли українських позицій

У зоні проведення антитерористичної організації (АТО) за день поранений один український військовий, загиблих немає. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"У зоні АТО бойовики не припиняють обстріли українських позицій. Якщо вчора ворог в світлий час доби дотримувався режиму тиші, то сьогодні проросійські найманці застосовували як гранатомети, так і міномети різних калібрів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру, на Приморському напрямку близько 13:00 бойовики били з мінометів калібру 120 і 82 міліметри за українськими опорним пунктах у Красногоровки. Також двічі під вогонь з гранатометів різних видів потрапили зміцнення сил АТО поблизу Талаківці.

Крім того, в Донецькій області бойовики кілька разів з гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали Авдіївську промзону і підступи до населеного пункту Зайцеве.

Також, близько 9 ранку, в результаті ворожого вогню зі стрілецької зброї, у Невельського отримав поранення один український військовослужбовець. Зараз він перебуває у військово-медичному лікувальному закладі, стан його здоров'я задовільний.

Так, в Луганській області зафіксовано один обстріл. Вночі бойовики випустили дві міни калібру 82 міліметри і били з гранатомета поблизу Кримського.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 22 вересня 2017 року У районі проведення АТО бойовики не припин...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ на Донбасі встановила камеру відеоспостереження на контрольно-пропускному пункті в'їзду-виїзду "Мар'їнка".