ua en ru

В зоні АТО за день втрат серед українських військових немає, - штаб

В зоні АТО за день втрат серед українських військових немає, - штаб Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/ato news)

Ситуація у районі АТО не зазнала суттєвих змін

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за день втрат серед українських військових немає. Про це йдеться у повідомленні прес-служби штабу АТО у Facebook.

"Ситуація у районі АТО не зазнала суттєвих змін. Російсько-окупаційні війська на різних ділянках фронту продовжують обстрілювати оборонні укріплення сил АТО застосовуючи піхотне озброєння та міномети. Загалом, від опівночі, незаконні збройні формування 9 разів порушили перемир’я. Більш ніж у половині випадків сили АТО давали противнику адекватну відповідь. У результаті ворожих обстрілів жоден наш військовослужбовець сьогодні не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на Луганському напрямку бойовики обстрілювали сили АТО поблизу Травневого, у районі Луганського та у районі Кримського.

Крім того, на Донецькому напрямку бойовики обстріляли українських військових поблизу Тарамчука і Авдіївки та Мар’їнки. А на Приморському напрямку - неподалік Павлополя та Водяного.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 16 листопада 2017 року Ситуація у районі АТО не зазнала суттєвих змін. Р...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 16 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на Донбасі за минулу добу, 15 листопада 2017 року, в результаті бойових дій загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає.