ua en ru

В зоні АТО за день загинув один військовий, ще 4 поранені, - штаб

В зоні АТО за день загинув один військовий, ще 4 поранені, - штаб Фото: український військовий на Донбасі (УНІАН)

Бойовики 25 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за день загинув один військовий, ще 4 поранені. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Бойовики російсько-терористичних бандформувань не припиняють порушувати домовленості про деескалацію конфлікту на сході України. Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. На жаль, впродовж дня внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець ЗС України загинув. Ще четверо наших воїнів зазнали поранень", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, загалом з початку доби зафіксовано 25 ворожих обстрілів.

Так, на Приморському напрямку бойовики обстрілювали сили АТО поблизу населених пунктів Графське, Ольгінка, Мар'їнки, Чермалика, Широкиного, Водяного, Талаківки, Гнутового та Павлополя.

На Донецькому напрямку після того, як бойовики одразу по опівночі здійснили обстріл з мінометів та гранатометів наших опорних пунктів в районі Луганського, що на Світлодарській дузі, встановилось певне затишшя.

На Луганському напрямку бойовики близько десяти разів вдавались до збройних провокацій проти підрозділів сил АТО, зокрема, в районі Троїцького, Новотошківського, Новоолександрівки, Кримського, н.п. Жовте, Лобачеве та Малинове.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 12 червня 2017 року Бойовики російсько-терористичних банд...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 12 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики проводять в окупованій Макіївці випробування вибухівки.