ua en ru

В зоні АТО за день загинув один український військовий, ще 2 поранені, - штаб

В зоні АТО за день загинув один український військовий, ще 2 поранені, - штаб Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Бойовики 13 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за день, 21 лютого 2018 року, загинув один український військовий, ще 2 поранені. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Впродовж сьогоднішнього дня російсько-окупаційні війська використовували заборонені мінськими угодами зразки озброєння - артилерійські системи та міномети. Унаслідок ворожого вогню, на жаль, загинув один український військовослужбовець, ще двоє захисників - отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, від початку доби, на Донбасі зафіксовано 13 обстрілів з боку бойовиків. Зокрема, на Луганському напрямку бойовики обстрілювали українські позиції біля Троїцького, Новоолександрівки, Катеринівки, Луганського, Залізного, Новолуганського та Зайцевого. На Донецькому напрямку бойовики вели вогонь по захисниках Водяного та Авдіївки.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 21 лютого 2018 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 21 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за інформаією української розвідки російські куратори формують на Донбасі "приазовське казаче військо".