ua en ru

У зоні АТО за день була найменша кількість обстрілів за півтора місяці

У зоні АТО за день була найменша кількість обстрілів за півтора місяці Фото: українські військові в зоні АТО (flickr.com/photos/osce_smmu)

Від опівночі зафіксовано 4 випадки відкриття вогню з боку російсько-окупаційних угруповань

Із початку дня, 2 вересня 2017 року, в зоні антитерористичної операції на Донбасі станом на 18:00 зафіксовано найменшу кількість обстрілів за останні півтора місяці. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Упродовж сьогоднішнього дня у районі проведення АТО противник суттєво зменшив кількість вогневих провокацій. Від опівночі зафіксовано 4 випадки відкриття вогню з боку російсько-окупаційних угруповань. Ця цифра є найменшою за останні півтора місяці", - йдеться у вечірньому зведенні штабу.

За даними відомства, всі сьогоднішні обстріли на Донецькому напрямку були тільки зі стрілецької зброї. Зокрема бойовики відкривали не довготривалий та провокативний вогонь двічі неподалік шахти Бутівка й одного разу в районі Авдіївської промзони.

Своєю чергою на Маріупольському напрямку російські найманці близько 6:00 застосовували гранатомет, на решті позицій уздовж лінії розмежування з опівночі і до 18:00 зберігалася тиша.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 2 вересня 2017 року Упродовж сьогоднішнього дня у районі провед...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 2 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу, 1 вересня 2017 року, в результаті бойових дій загиблих і поранених серед українських військових немає.