ua en ru

У зоні АТО бойовики застосували кулемети крупного калібру

У зоні АТО бойовики застосували кулемети крупного калібру

Російські війська 4 рази порушили режим припинення вогню

У районі проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом четверга 7 грудня бойовики застосовували заборонене мінськими домовленостями озброєння - міномети і кулемети крупного калібру. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"На Луганському напрямку зафіксовано один обстріл. У післяобідню пору ворог зі 120-мм мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вів вогонь на підступах до Троїцького", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що на Донецькому напрямку противник з 82-мм мінометів, гранатометів і легкого піхотного озброєння неодноразово обстрілював українські позиції у передмісті Авдіївки.

"Загалом, від опівночі, російсько-терористичні війська 4 рази порушили режим припинення вогню. Майже на кожен обстріл військовослужбовці Збройних Сил України відповідали агресору з гранатометів і стрілецької зброї", - зазначили в штабі АТО.

Нагадаємо, за минулу добу, 6 грудня 2017 року, було зафіксовано 27 порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків у районі проведення антитерористичної операції (АТО). Бойовики застосовували міномети і танки