ua en ru

В зоні АТО бойовики обстріляли позиції ВСУ поблизу Авдіївки, шахти Бутівка і Водяного, - штаб

В зоні АТО бойовики обстріляли позиції ВСУ поблизу Авдіївки, шахти Бутівка і Водяного, - штаб Фото: солдат української армії (РБК-Україна)

Бойовики тричі обстрілювали українські позиції

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі бойовики обстріляли позиції Збройних сил України (ЗСУ) поблизу Авдіївки, шахти " Бутівка і Водяного. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"З початку сьогоднішньої доби в районі проведення АТО російсько-окупаційні угруповання тричі обстрілювали наші позиції", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, на Донецькому напрямку бойовики вранці відкривали вогонь з протитанкового гранатомета з українським укріплення поблизу шахти Бутівка. А близько 15:00 бойовики майже протягом години били з гранатомета і стрілецької зброї по ВСУ на підступах до Авдіївки.

Наголошується, що на Приморському напрямку противник застосовував озброєння БМП, кілька видів гранатометів і стрілецької зброї поблизу Водяного.

"Під час двох обстрілів з боку окупантів бійці АТО відкривали вогонь на ураження. З півночі втрат серед наших військовослужбовців немає", - резюмували в штабі.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 26 вересня 2017 року Від початку сьогоднішньої доби у районі пр...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Білорусі вперше винесли вирок громадянину, який брав участь у бойових діях на Донбасі на стороні самопроголошеної "Донецької народної республіки".