ua en ru

У зоні АТО бойовики 22 рази порушили режим тиші

У зоні АТО бойовики 22 рази порушили режим тиші Фото: дорожній вказівник (facebook.com/Ігор Іванов)

Жоден український військовослужбовець не постраждав

У зоні проведення анти-терористичної операції (АТО) станом на 18:00 зафіксовано 22 обстріли українських позицій. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Зокрема на Донецькому напрямку з 82 мм мінометів, озброєння БМП й великокаліберних кулеметів обстріляні захисники Пісків. З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї противник відкривав вогонь по оборонцях Водяного, Верхньоторецького та Авдіївки", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, бойовики обстрілювали укріплення українських військових поблизу Новотроїцького та Мар’їнки з гранатометів та стрілецької зброї, неподалік Водяного - з бронетранспортерів, в районі Лебединського - з великокаліберних кулеметів, а поблизу Широкиного - з гранатометів та снайперської зброї.

"На Луганському напрямку бойовики застосували озброєння БМП та гранатомети по українських укріпленнях під Луганським. Крім цього, з гранатометів обстріляні оборонці Кримського, а з великокаліберних кулеметів - Новолуганського", - додають у прес-центрі.

Жоден український військовослужбовець не постраждав унаслідок ворожого вогню.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 16 квітня 2018 року У першу половину доби режим повного припинення вогню...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 16 квітня 2018 р.

Нагадаємо, за минулу добу, 15 квітня, російсько-окупаційні війська здійснили 59 обстрілів позицій Збройних сил України у зоні проведення АТО на Донбасі. Одного українського військового було поранено, один отримав бойову травму.