ua en ru

Зона забруднення в Балаклії зменшена до 100 метрів

Зона забруднення в Балаклії зменшена до 100 метрів Фото: рятувальники в Балаклії

Пожеж на території Балаклії та прилеглих населених пунктів від вибухів боєприпасів не зафіксовано

Зону забруднення в Балаклії зменшено з 10 кілометрів до 100 метрів. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Відзначають, що в ході очищення піротехнічними підрозділами ДСНС територій навколо Балаклії від вибухонебезпечних предметів зону забруднення зменшено з 10 кілометрів до 100 метрів

"Станом на 08:00 12 квітня пожеж на території м. Балаклії та прилеглих населених пунктів внаслідок вибухів боєприпасів не зафіксовано. Піротехнічними розрахунками ДСНС очищено від вибухонебезпечних предметів територію м. Балаклії та дев’ять населених пунктів, які потрапили в зону надзвичайної ситуації", - відзначають в повідомленні.

altaltaltaltalt

Фото: рятувальники в Балаклії

Також повідомляється, що до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 592 людини та 129 одиниць техніки, у тому числі від ДСНС - 171 чол. та 54 од. тех., 20 піротехнічних розрахунків (135 чол. та 50 од. тех.).

Нагадаємо, на відновлення Балаклії на першому етапі виділили понад 100 млн гривень. Про це заявила голова ХОДА Юлія Світлична.